Aktuális

Őszi szünet: 2021. október 25-től kezdődik. Első tanítási nap: 2021. november 2. (kedd), “A” héttel kezdünk.

Kedves Diákok!

Természetfotó pályázatot hirdetünk felső tagozaton.

Kedves Érdeklődők!

Töklámpás faragó verseny részletei:

Kedves Szülők!

Október 11-én és 12-én nyílt napok vannak iskolánkban. Kérjük tájékozódjon az osztályfőnököktől a meglátogatható órák felől. Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Kedves Szülők, Gyerekek!

Október 6-a alkalmából iskolánk ünnepi műsort szervez. A műsort október 6-án, szerdán nézhetik meg a gyerekek. Az alsósok a 3. tanórában, a felsősök pedig a 4. tanórában. Az ünnepi megemlékezést a szülők, hozzátartozók és érdeklődők délután 17h-kor tekinthetik meg a Fiatalok Házában, melyet koszorúzás követ majd.

Kedves Szülők, Gyerekek!

2021. szeptember 29. és október 1. között alapítványunk papírgyűjtést szervez.Az összegyűjtött papírt a felső tagozatosok a Szenti István úti épületbe, az alsó tagozatosok a Prohászka úti épületbe kihelyezett konténerekbe hozhatják.
Szerdán és csütörtökön 7-18 óra között, pénteken 7-16 órááig lehet a papírt leadni. Az első 3 helyezett pénz jutalomba részesül. A papírgyűjtésből befolyt összeget a tanulók jutalmazására, táboroztatásra fordítjuk. Mindenkinek szorgalmas gyűjtögetést kívánunk!

Kedves Szülők!

Tanévnyitó ünnepélyünk 2021. augusztus 31-én, kedden 17h-kor lesz a Prohászka úti épületünk udvarán. Mindenkit szeretettel várunk!

A tanítás szeptember 1-jén kezdődik jelenléti oktatással iskolánkban a csengetési rendünk szerint. Étkezést annak a tanulónak tudunk biztosítani, aki igényét erre a tanévre leadta már az önkormányzatnál. Akinek még szükséges az étkezés igénylése vagy lemondása, azt Jenei Tímeánál jelezheti az önkormányzatnál lehetőleg még iskola megkezdése előtt, hogy a gyermek kaphasson már első naptól étkezést.

Köszönjük megértésüket!