Aktuális

Tanévkezdés

A javítóvizsga: aug. 29. hétfő 8,00 óra

– Tanévnyitó ünnepélyünk augusztus 31. (szerda) 17.00 a Prohászka úti épület udvarán

– Tankönyvosztás: szept. 1. csütörtök, az 1. tanítási napon

– Szeptember 1-2-án, csütörtökön és pénteken a felső tagozaton a tanítási órák ill. ebéd után minden tanuló hazamehet, de délutánra felügyeletet biztosítunk. Erre az igényt a tanévnyitón ill. csütörtökön reggel jelezni kell az osztályfőnököknek

– Az étkezést az önkormányzatnál tudják intézni a szülők.

– A felsőben a délutáni foglalkozások szeptember 5-én kezdődnek, ezekre jelentkezni az 1. tanítási napon kiosztott nyomtatványon kell

Szünidő alatti iskolai nyitvatartás:

Július 1-től augusztus 15-ig minden nap 8-12-ig van nyitva a Szent István úti épület.

Hivatalos vezetői ügyelet:

 • július 13. szerda: Bárányos József
 • július 27. szerda: Ulrich Erika
 • augusztus 10. szerda: Bárányos József

Augusztus 22-től mindkét épületben 8-16h között lehetséges bármilyen ügyintézés!

Ballagás, Évzáró

Kedves Szülők!

Alsó tagozaton az évzáró időpontja: 2022. június 17. (péntek) 17h, Prohászka úti épület.

Felső tagozaton ballagás és évzáró: 2022. június 18. (szombat) 9h, Szent István úti épület.

A nyolcadikos diákok 7.45-kor gyülekeznek az ebédlőben, 8h-kor kezdődik az utolsó osztályfőnöki órájuk. A szülőket, hozzátartozókat 8.45-től várjuk az iskola udvarára, ahol kezdetét veszi 9h-kor a ballagási ünnepség. A virágok átadásának lehetőségét befogjuk mondani az ünnepség alatt.

Kedves Szülők!

Az iskolai beiratkozásról a “Beiskolázás” menüben tájékozódhat bővebben.

Tavaszi Szünet:

Kedves Szülők!

Tájékoztatom önöket, hogy tanügyigazgatási okok miatt a tavaszi szünet időpontja megváltozik. Ennek oka, hogy az idei évben először kötelező digitális országos méréssel kapcsolatos mérés előtti feladatokat az Oktatási Hivatal egységesen 2022. április 12-13-ra írta elő a köznevelési intézményeknek, így iskolánknak is.

A tavaszi szünet új időpontja: szünet előtti utolsó tanítási nap: 2022. április 13-a (szerda), a szünet utáni első tanítási nap: 2022. április 20-a (szerda). Megértésüket köszönjük! Kérem, hogy ügyeleti igényüket (április 14; április 19) jelezzék tagozataink iskolatitkárainak, vagy az osztályfőnököknek!

Tisztelettel: Bárányos József, igazgató

2022. március 26. (szombat) munkanap iskolánkban. Rövidített órákat tartunk. Tanórákra B hét hétfői órarend szerint kell készülni.

Kedves Szülők!

Március 14-én 15h-kor iskolánk 6. osztályos tanulói szerepelnek és adják elő műsorukat a Művelődési házban, a városi ünnepségen. A műsor után fáklyás felvonulás lesz.
Mindenkit szeretettel várunk!

FARSANG

Tisztelt Szülők!

Iskolánk hosszú-hosszú évekre visszatekintó hagyománya a karnevál, amelyet sajnos az előző tanévben a Covid19 világjárvány miatt nem tudtunk megrendezni.

Ebben a tanévben az érvényes járványügyi szabályok szerint (EMMI Intézkedési terv a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről 5. verzió 2022. január 17.) az iskolai rendezvények az alábbiak figyelembe vételével tarthatóak meg:

A résztvevők körének korlátozása :

 • Iskolánk tanulói és dolgozói korlátozás nélkül.
 • Vendégek csak védettségi igazolvánnyal, illetve 48 óránál nem régebbi PCR teszttel.
 • 12 év alatti nem saját tanulóink korlátozás nélkül
 • 12 év feletti nem saját tanulóink csak védettségi igazolvánnyal, illetve 48 óránál nem régebbi PCR teszttel.

Belépéskor testhőmérés.

Gyakori kézfertőtlenítés.

Maszkviselés.

A fentiek betartása mellett szeretettel hívjuk és várjuk Önöket erre az eseményre. Négy nap rendezzük meg a karnevált, hogy ezzel is csökkentsük az adott napi létszámot.

Pénztárnyitás minden nap: 14h

 1. nap: 1-2. évfolyam — 2022. február 8. (kedd): Táncol: 4. évfolyam (15h) és záráskor 8.-os ruhás főpróba (17h)
 2. nap: 3-4. évfolyam — 2022. február 9. (szerda): Táncol: 4. évfolyam, 5. évfolyam (15h és 17h) és 8. évfolyam csak nyitótánc (15h)
 3. nap: 5-6. évfolyam — 2022. február 10. (csütörtök): Táncol: 5.évfolyam és 8. évfolyam (15h és 18h), 4. évfolyam csak nyitótánc (15h)
 4. nap: 7-8. évfolyam — 2022. február 11. (péntek): Táncol: 8. évfolyam (15h és 18h), 5. évfolyam csak nyitótánc (15h)

A táncok mellett tombola, zsákbamacska, szívküldi, osztálybüfé teszi színesebbé a délutánokat.

Kérjük — a korlátozások ellenére —, aki teheti, látogasson el hozzánk, támogassa a Gyermekönkormányzatot, amely így különbözó iskolai programok megrendezéséhez nyújt majd segítséget.            ov.onał

Üdvözlettel:

Bárányos József igazgató sk.

Bogán Gáborné és Pósfai Andrea GYÖK támogató pedagógusok sk.

FELVÉTELIZŐKNEK

A középiskolába felvételizőknek, a 8. osztályos tanulóknak a “Felvételizőknek” menüpontban tájékozódhat, mind a felvételi vizsgáról és a középiskolai választásról.

2021. december 17. az utolsó tanítási nap a téli szünet előtt. A téli szünet: 2021.12.20.-2022.01.02. Első tanítási nap: 2022.01.03. “B” héttel kezdünk.

Kedves Szülők!

2021. december 11. (szombat) munkanap, melyen B hét pénteki órarend szerint rövidített órákkal dolgozunk. Ez az időbeosztás nem teszi lehetővé a meleg étkezés biztosítását, ezért az a kérésünk, hogy mondják le gyermekük számára az étkezést. Ha nem élnek ezzel a lehetőséggel, a konyha hideg csomagot biztosít az étkező tanulóknak.

Ügyelet 16h-ig előzetes igény szerint felügyeletet biztosítunk. Ennek igényét legkésőbb december 7-ig (kedd) szíveskedjenek jelezni.

Köszönjük! 2021. december 3.

Iskolánkban a közösségi terekben a pedagógusok és tanulók számára maszk viselését írtuk elő november hónaptól.

Őszi szünet: 2021. október 25-től kezdődik. Első tanítási nap: 2021. november 2. (kedd), “A” héttel kezdünk.

Kedves Diákok!

Természetfotó pályázatot hirdetünk felső tagozaton.

Kedves Érdeklődők!

Töklámpás faragó verseny részletei:

Kedves Szülők!

Október 11-én és 12-én nyílt napok vannak iskolánkban. Kérjük tájékozódjon az osztályfőnököktől a meglátogatható órák felől. Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Kedves Szülők, Gyerekek!

Október 6-a alkalmából iskolánk ünnepi műsort szervez. A műsort október 6-án, szerdán nézhetik meg a gyerekek. Az alsósok a 3. tanórában, a felsősök pedig a 4. tanórában. Az ünnepi megemlékezést a szülők, hozzátartozók és érdeklődők délután 17h-kor tekinthetik meg a Fiatalok Házában, melyet koszorúzás követ majd.

Kedves Szülők, Gyerekek!

2021. szeptember 29. és október 1. között alapítványunk papírgyűjtést szervez.Az összegyűjtött papírt a felső tagozatosok a Szenti István úti épületbe, az alsó tagozatosok a Prohászka úti épületbe kihelyezett konténerekbe hozhatják.
Szerdán és csütörtökön 7-18 óra között, pénteken 7-16 órááig lehet a papírt leadni. Az első 3 helyezett pénz jutalomba részesül. A papírgyűjtésből befolyt összeget a tanulók jutalmazására, táboroztatásra fordítjuk. Mindenkinek szorgalmas gyűjtögetést kívánunk!

Kedves Szülők!

Tanévnyitó ünnepélyünk 2021. augusztus 31-én, kedden 17h-kor lesz a Prohászka úti épületünk udvarán. Mindenkit szeretettel várunk!

A tanítás szeptember 1-jén kezdődik jelenléti oktatással iskolánkban a csengetési rendünk szerint. Étkezést annak a tanulónak tudunk biztosítani, aki igényét erre a tanévre leadta már az önkormányzatnál. Akinek még szükséges az étkezés igénylése vagy lemondása, azt Jenei Tímeánál jelezheti az önkormányzatnál lehetőleg még iskola megkezdése előtt, hogy a gyermek kaphasson már első naptól étkezést.

Köszönjük megértésüket!