Beiskolázás2

Miért a Csokonai?

Kedves Elsősök!

Fogadjátok sok szeretettel kisfilmünket! Ezen az oldalon megtaláljátok a tanító nénik bemutatkozó leírását is.

https://youtu.be/T7urTgUY1v4

Tekintsétek meg iskolai életünkről szóló kisfilmet is!

https://youtu.be/FzDQ9cRvMoM

KÖZLEMÉNY

az általános iskolákba történő beíratásról

A beiratkozás módja történhet személyesen és elektronikus úton is.

Bővebb információk a csatolt linkekben olvashatók:

http://www.csokonaibicske.hu/wp-content/uploads/2021/04/beiratkozas-2021-22..pdf

http://www.csokonaibicske.hu/wp-content/uploads/2021/03/Beiratas-2021-22.tanev_.pdf

Bemutatkoznak a leendő elsős tanító nénik

Grósz Zsuzsanna

Grósz Zsuzsanna vagyok. Magyar nyelv és irodalom, technika, rajz tantárgyakat tanítom.  Pedagóguspályám 35 éve alatt mindig fontos volt számomra, hogy tanítványaim nyugodt légkörben, játékosan sajátítsák el az ismereteket. Emiatt gyakran alkalmazom tanóráimon a drámapedagógiai módszereket, mely segíti az erős, támogató osztályközösség kialakulását is. Továbbra is ez a célom, ezért szeretettel várom leendő elsős kistanítványimat szeptemberben.

Richter Renáta

Richter Renátának hívnak. 2004 óta dolgozom az iskolában. A matematika, környezetismeret, ének-zene és testnevelés tantárgyakat tanítom. Iskolai keretek között színjátszó szakkört vezetek, heti 1 alkalommal. Diákjaimmal résztvevői vagyunk az iskolai Mikulás és Gyermeknap programjainak, fellépünk városi és környékbeli rendezvényeken. Pedagógiai munkám fontos eleme a környezettudatos nevelés, melyet az erdei iskolákban való részvétel is segít megteremteni. Minden osztályomnál elsődleges célomnak a közösségformálást tekintem, melyhez egy bensőséges, vidám, felszabadult légkört igyekszem teremteni.

Izgalommal és szeretettel várom leendő első osztályos tanítványaimat, akik immár az ötödik osztályközösségemet fogják alkotni.

Sulymosi Gyöngyi

Sulymosi Gyöngyi vagyok. Tanítóként közel 38 éve dolgozom, iskolánkban 35 éve. Zsámbékon, a Tanítóképző Főiskolán végeztem. Jelenleg magyar nyelv és irodalom, rajz tantárgyakat tanítok és az iskolai könyvtárban is tevékenykedek. Szeretem a könyveket és célom, hogy a gyerekekkel is megszerettessem és felfedezzék, az olvasás egy csodálatos tanulási és kikapcsolódási lehetőség.

Óráimat nyugodt, jó hangulatú, elfogadó légkör jellemzi, mindenkinek igyekszem megteremteni a lehetőséget, hogy képességeihez mérten fejlődjön. A tananyag könnyebb elsajátítása érdekében rendszeresen használom a csoportmunkát és a kooperatív technikákat.

A következő tanév szeptemberében nagy szeretettel várom az új kis elsőseimet!

Némethné Majoros Angéla

Némethné Majoros Angéla vagyok. 1992 óta dolgozom a pedagógusi pályán. 26 éve tanítok itt Bicskén, a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában. Tantárgyaim: matematika, környezetismeret, testnevelés, technika, etika.

Tanóráimon igyekszem jókedvvel, játékosan, tevékenykedtetve átadni az ismereteket. Törekszem az oldott, barátságos légkör megteremtésére, ahol szabad hibázni, hiszen az is a tanulási folyamat része. Második osztálytól minden évben erdei iskolát szervezünk a gyerekeknek, ahol testközelből ismerkedhetnek a környezettel.

Célom, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az osztályukban, az iskolájukban: pozitív élményekkel, gyarapodó tudással menjenek haza nap, mint nap!

A következő tanév szeptemberében nagy szeretettel várom az új kis elsőseimet!

Peterdi Gyuláné

Peterdi Gyuláné vagyok. 39 éve tanítok az alsó tagozatban, 38 éve a Csokonai iskolában. Tantárgyaim: a magyar nyelv-és irodalom, ének, rajz.

Legfontosabb célom, hogy tanítványaim biztos alapokra tegyenek szert és biztosítsam számukra a nyugodt, szeretetteljes légkört, hiszen naponta sok órát töltenek el az intézmény falai között. Törekszem a családias légkör kialakítására és a szülőkkel való kölcsönös, tiszteletteljes együttműködésre.

Nagy örömmel és szeretettel várom leendő elsőseimet!