Sulizsák program

Felső tagozaton iskolánk idén is részt vesz a Sulizsák program által meghirdetett ruhagyűjtési akcióban. A program célja, hogy segítse a gyerekek környezettudatos nevelését, mellyel elérhetjük, hogy a jövő generációjának ezek az apró szokások már természetesek lesznek és beépülnek a hétköznapjaikba. Szeretnénk megismertetni mindenkivel a textil újrahasznosítás lehetőségeit és mindezért tenni is, nem csak elméletben. Közvetítőcsatorna szerepét betölteni a háztartások és a feldolgozók között.A

Dátum: A ruhákat május 6-án egész nap és május 7-én reggel gyűjtjük, melyeket a Szent István úti épület portáján lehet leadni, az osztály név megjelölésével.

EZEKET TUDJUK ELFOGADNI BEGYŰJTÉSKOR:

Női, férfi és gyerek ruhadarabok. Összepárosított cipők (ezeket kérjük cipőfűzőjüknél vagy más módon összekötni). Kézitáskák. Sapkák, kalapok, sálak. Fehérneműk, zokni. Lepedő, függöny, törölköző.

EZEKET NEM TUDJUK ELFOGADNI BEGYŰJTÉSKOR: Paplan, takaró, párna. Szőnyeg, fürdőszobai szőnyeg, szőnyegek. Szakadt, lyukas, koszos, nedves darabok. Munkaruházat. Textil darabok, anyagdarabok. Nem kész ruhák.

Köszönjük a szülők lelkes hozzáállását!

Környezetünk védelme mindannyiunknak közös ügye!